Nastavlja se VAKCINACIJA u SELIMA: Bez zakazivanja u još PET MESTA

Lokalne vesti - Ponedeljak 12.04.2021 - 12:18

Zdravstveni centar (ZC) Vranje sa svojim mobilnim ekipama tokom ove nedelje nastavlja vakcinaciju stanovništva bez zakazivanja u seoskim sredinama, saopšteno je iz ove ustanove.

Mobilne ekipe ZC Vranje FOTO: ZC Vranje Mobilne ekipe ZC Vranje FOTO: ZC Vranje
Sem u selu Pavlovac gde će se za iminizaciju stanovništva od virusa Kovida 19 koristiti prostorije Osnovne škole "Sveti Sava", u svim ostalim selima meštani će biti vakcinisani u zdravstvenim ambulantama, sa početkom od 10:00 časova i trajaće dok bude zainteresovanih za vakcinaciju. 
 
- Vakcinacijom će biti obuhvaćeni i svi zainteresovani meštani okolnih sela, istog dana za svako selo gde će biti organizovana imunizacija stanovništva.
 
U ponedeljak vakcinacija se realizuje u selu Pavlovac, u utorak u selu Vrtogoš, u sredu iminizacija stanovništva je u selu Ćukovac, u četvrtak u selu Rataje i u petak na Bareliću - navode iz ZC Vranje.
 
Vakcinacija se realizuje u saradnji sa predsednicima Mesnih odbora, dodaje se u saopštenju.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: