Ni posle 4 godine od dvostrukog ubistva supružnika u Vranjskoj Banji slučaj nije rešen

Lokalne vesti - Četvrtak 11.07.2024 - 14:01

Pre tačno četri godine u dvorištu porodične kuće u Vranjskoj Banji u naselju Ćosiki ubijeni su Slavoljub Mladenović (47) i njegova nevenčana supruga Brankica Anđelković (41).

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio

Zločin koji se odigrao u noći između 19. i 20. juna 2020. godine otkrio je otac ubijene Brankice, koji je došao kod ćerke da vidi zašto se nije javljala na njegovo uporne telefonske pozive.

Međutim, ni posle četri godine od ubistava, počinilac nije poznat, kao ni motiv izvršenja ovog zločina.


Više javno tužilaštvo u Vranju kaže da “Policijska uprava Vranje, nije otkrila izvršioca, niti dostavila nove dokaze u pravcu otkrivanja izvršioca ovog dela”.

- Predmet je u fazi istražnog postupka protiv NN izvršioca zbog krivičnog dela “ teško ubistvo”, po naredbi o sprovođenju istrage od 23.07.2020. godine.

Tokom ovog postupka, obavljen je niz veštačenja, tačnije balistička, DNK veštačenja, veštačenje telefona, fizičko-hemijska veštačenja i dr.


I pored brojnih veštačenja i drugih preduzetih radnji izvršilac nije otkriven, kao ni motiv ovog dvostrukog ubistva, tako da je u toku rad policije na otkrivanju izvršioca po zahtevu ovog tužilaštva od 10. avgusta 2020. god
ine - navode iz VJT.

Tužilaštvo je policiji, kao organu nadležnom  za otkrivanje izvršioca, naložilo da preduzme radnje na utvrđivanju identiteta izvršioca i prikupljanju dokaza.

Komšije ubijenih su u vreme kada je zločin počinjen, bile uverene da je Slavoljub poznavao ubicu i da je Brankica ubijena jer je videla zločin i likvidirana je kao nepoželjni svedok.

S.T.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: