Nikolić: Novinarska kampanja protiv mene!

Lokalne vesti - Ponedeljak 03.02.2014 - 11:02

Član SNS Dragan Nikolić demantovao je navode pojedinih medija da su njegove poslaničke prostorije bile u naselju Češalj u Vranju, gde je smešten raspušteni GrO SNS.

Dragan Nikolic Dragan Nikolic


Kako je kazao, svi dobro znaju da je on kao advokat i narodni poslanik radio i dalje radi u Partizanskoj ulici, te da nema veze sa dugovanjima koje stranka u Vranju ima prema preduzeću „Novi dom“.

– To što je list „Danas“ objavio, a što je OK Radio preneo su notorne neistine, koje je izneo poznati „juke box“ novinar Vojkan Ristić, zarad ličnih interesa.

Moja kancelarija je na potpuno drugoj strani i to stoji na sajtu republičke Skupštine.

Kada je reč o dugovanjima prema „Novom domu“, apsolutno za ovih pet godina nismo ostali dužni nikome, pa nećemo ni njima.

Zahvaljujem gradonačelniku Zoranu Antiću koji je rekao da je novac iz budžeta uredno prebacivan na račun stranke, a koji je trebalo prosleđivati na račun „Novog doma“ – kaže Nikolić.

On dodaje da je novac bio na računu centrale SNS, ali da krivicom, kako je kazao, onog koji je do skoro držao pečat GrO SNS u Vranju i ovlašćenog za potpisivanje dokumenata, taj novac toplani nije prebačen.

– Siguran sam da će do kraja nedelje sve biti završeno i namireno.

Ovo je samo deo orkestrirane kampanje protiv mene i protiv SNS i bio sam u pravu kada sam rekao da su se neki novinari prodali i upleli u ovu kampanju – kaže na kraju Nikolić.  

Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: