Novi datumi na turneji portala Muzički džep

Lokalne vesti - Sreda 22.06.2022 - 14:22

Na turneji koju je inicirao portal Music pocket/Muzički džep iz Vranja pod nazivom “Music Pocket Gigs”, dodati su novi datumi.

FOTO: G. Mitić/OK Radio FOTO: G. Mitić/OK Radio

Kako je najavljeno, 30. jula, u Zanzibar klubu u Somboru sviraće popularni “Samostalni Referenti”, a sa njima će nastupiti “Glasovi iz Unutrašnjosti” i “Fusnote”.

 

Nakon toga, 26. avgusta u klubu Fest u Zemunu će nastupiti rok duo “Short Reports”, kao i grupe “Misha Mashina & Mashtrakala” i “Grizete”.

 

Konačno, 22. oktobra, u Alternativnom kulturnom centru (AKC) u Nišu će svirati  “Samostalni Referenti” i “Glasovi iz Unutrašnjosti”, ali i grupa “Proces”.

 

Kako smo već objavili, turneja će započeti 10. juna zajedničkim koncertom bendova “Short Reports” iz Novog Sada i “Dushmans” iz Petrovca na Mlavi u klubu “KB” u Požarevcu, nakon čega će u Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu 24. juna nastupiti “Echo Spiritus”.

 

Cilj koncertne turneje je promovisanje alternativne rok muzike i, kako je najavljeno, na tom putu posetiti više od deset gradova u Srbiji, a u svakom od tih mesta će svirati lokalni bend kao podrška grupama iz drugih gradova.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: