Novica Tončev proglašen za DŽENTLMENA GODINE

Lokalne vesti - Sreda 12.05.2021 - 12:53

Ministar bez portfelja u Vladi Srbije zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština Novica Tončev dobitnik je priznanja „Džentlmen godine“ za 2021. godinu.

FOTO: Facebook/Novica Tončev/screenshot FOTO: Facebook/Novica Tončev/screenshot
To priznanje dodeljuje Prvi klub dama istaknutim ženama i muškarcima iz javnog, privrednog i društvenog života Srbije i Evrope, navodi se u saopštenju iz njegovog kabineta.
 
- Velika mi je čast što sam dobitnik ovog laskavog priznanja, jer sam sada, kao džentlmen godine, još više motivisan da energičnije realizujem svoje ideje, budem efikasniji i konstruktivniji u svim svojim aktivnostima. 
 
Verujem da je podrška najvažnija stvar u životu, kao i da je podjednako važno da je dobijate, ali i da je i vi pružate drugima
 
I zbog toga mi je izuzetno drago što mi je ukazano poverenje da, kao ministar zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština, pomognem ljudima u stvaranju boljih prilika za rast i razvoj, motivišem mlade da ostanu da žive i stvaraju porodice u mestima u kojima su rođeni. 
 
U vreme globalne pandemije, svedoci smo koliko je važno da svi budemo džentlmeni, da budemo solidarni i da se međusobno podržavamo, a jako je lepo kada vaš trud prepoznaju i nagrade - objavio je Tončev na svojoj fejsbuk stranici.
OK Radio, FoNet

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: