Odloženo otvaranje: JUMKO BALISTIKA čeka VULINA

Lokalne vesti - Sreda 13.09.2017 - 14:03

Otvaranje novog „Jumkovog“ pogona balistike u Vranju, zakazano za 19. septembar, biće odloženo za jedan ili dva dana zbog obaveza ministra odbrane Aleksandra Vulina.

Otvaranje odloženo za jedan ili dva dana FOTO: D. Ristić/OK Radio Otvaranje odloženo za jedan ili dva dana FOTO: D. Ristić/OK Radio

Iako je prethodno potvrđen dolazak ministra Vulina na zakazano otvaranje pogona u utorak 19. septembra, iz Ministarstva odbrane stigla je vest o odlaganju, kaže za OK Radio Branislav Popović, predsednik Nadzornog odbora „Jumka“.

- Iz ministarstva su nam rekli da će zbog neodložnih obaveza ministra odbrane otvaranje morati da se odloži za jedan ili dva dana.

Tačan termin ćemo saopštiti uskoro
– rekao je Popović.

Pored ministra Vulina, poziv za otvaranje je upućen i njegovom bivšem ministru odbrane, sadašnjem ministru za rad, Zoranu Đorđeviću, koji je i započeo pregovore sa „Jumkom“ oko novog specijalizovanog proizvodnog programa.

Novi proizvodni pogon „Jumka“ smešten je u magacinskim prostorijama konfekcije, gde se ovih dana instalira presa za izradu pancirnih tkanina.

Prema ranijim najavama, „Jumko“ će u ovom pogonu proizvoditi pancirne prsluke, rukavice i drugu zaštitnu opremu, a iz kompanije se nadaju da će uspeti da novi program prodaju i na inostranom tržištu.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: