Opel tapaciran CIGARETAMA

Lokalne vesti - Sreda 21.02.2018 - 10:06

Vranje - Carinici su na graničnom prelazu Preševo, na ulazu u zemlju, zaplenili preko 90 boksova cigareta, saopštila je Uprava carina.

Na osnovu pokazatelja rizika vozilo je detaljno pregledano FOTO: Uprava carina Na osnovu pokazatelja rizika vozilo je detaljno pregledano FOTO: Uprava carina

Prekršaj je otkriven kada je na carinski pregled stigao automobil "opel korsa" makedonskih registarskih oznaka kojim su putovala dvojica makedonskih državljana.

Na osnovu pokazatelja rizika vozilo je detaljno pregledano i tom prilikom carinici su otkrili da su šupljine u vratima automobila pune cigareta.

- Naime, ispod tapacirunga prednjih desnih vrata i ispod tapacirunga zadnjeg levog i desnog krila pronađena su 94 boksa cigareta "vest" i "pal mal" sa akciznim markicama Makedonije.

Nakon presude prekršajnog suda cigarete su oduzete, a njihov vlasnik je kažnjen novčanim iznosom od 50.000 dinara
– navode iz Uprave carina.
 

    

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: