Oprez: Policija vežba GAĐANJE tokom oktobra

Lokalne vesti - Utorak 05.10.2021 - 10:51

Na više strelišta u Pčinjskom okrugu, tokom oktobra, pripadnici Policijske uprave Vranje će vežbati bojevo gađanje.

FOTO: Policijska uprava Vranje FOTO: Policijska uprava Vranje
Gađanja su planiranja u periodu od 14. do 29. oktobra, u terminima od 8:30 do 14:30 sati.
 
Kako saopštavaju iz Policijske uprave u Vranju, 14, 15 i 18. oktobra je planirano na strelištu u selu Reljan kod Preševa, 19. oktobra u selu Donja Trnica kod Trgovišta, a 20. U selu Radičevci kod Bosilegrada.
 
Na strelištu u selu Ljiljance, opština Bujanovac, gađanje će biti organizovano 21. i 22. oktobra, a na strelištu u selu Stubal, opština Vladičin Han, 25, 26, 27. i 28. oktobra.
 
Tokom navedenih dana, u vremenu od 06,00 do 16,00 časova, na prostoru poligona zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, životinja, motornih vozila i stočnih zaprega.
 
Strelišni prostor u kojem će se izvoditi gađanje biće obeležen crvenim barjacima, tablicama sa natpisom: «NE IDI DALJE – GAĐA SE» i biće obezbeđen stražarima.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Aleks
05.10.2021. , 12:23
Na osnovu mog velikog dosadašnjeg iskustva od kada smo najnaprednija država i ekonomski tigar Balkana, nakon ove vežbe sledi šiptarski udar, pa kukumavčenje kako su neki tamo mnooogo jaki i na kraju - puć. Posle toga sledi potpisivanje svega (a možda je već i potpisano) a nikad da objave šta je Veliki On potpisao. Pored svega, Keramičar treba da slavi mladence (bila svadba bato - bato, srebro - zlato, jovanjica, ovo - ono ) pa je realno da BIA opet BIE Srbe i huška bele vukove na narod.