Počelo probno PUNJENJE BAZENA u Banji

Lokalne vesti - Četvrtak 18.01.2018 - 09:47

Probno punjenje zatvorenog bazena u Vranjskoj Banji počelo je u sredu, nakon čega bi ovaj objekat uskoro trebalo da dobije i upotrebnu dozvolu.

Zatvoreni bazen u Vranjskoj Banji. Foto: FB Zatvoreni bazen u Vranjskoj Banji. Foto: FB

Prema navodima Slaviše Bulatovića, narodnog poslanika, probno punjenje je samo jedana od radnji u procesu dobijanja upotrebne dozvole.

- Očekujemo da do kraja meseca bazen primi i prve posetioce, jer su do sada otklonjene sve nepravilnosti koje su otkrivene.

Projektom je predviđena i izgradnja kafića u sklopu bazena, tako da bi radovi na njegovoj izgradnji trebalo da krenu na proleće.

Prema planovima, u prvoj fazi ovde bi trebalo da bude zaposleno osmoro ljudi, šest na održavanju bazena i dvoje u kafiću
- najavljuje Bulatović.

Zatvoreni bazen u Vranjskoj Banji grejaće se na vodu iz termalnih izvora jer je jesenas počelo spajanje cevovoda za dovod tople vode od izvora do ovog objekta.

Vrednost investicije je blizu četiri miliona dinara, sredstva su obezbeđena iz budžeta opštine Vranjska Banja.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: