PONOSNE KARTICE za finansijske olakšice od utorka

Lokalne vesti - Ponedeljak 02.09.2019 - 08:47

Grad Vranje obaveštava podnosioce zahteva za izdavanjem „Ponosne kartice – Cena minus za 3+“, da će svečano uručivanje personalizovanih kartica biti organizovano u utorak 3. septembra 2019. godine od 13 časova, u sali Doma vojske.

Finansisjke olakšice sa porodice sa troje ili više dece FOTO: Promo Finansisjke olakšice sa porodice sa troje ili više dece FOTO: Promo
Nosioci ovih kartica mogu ostvariti finansijske olakšice prilikom plaćanja određene robe ili usluge kod više od 1.500 privrednih subjekata
 
Spisak privrednih društava, sportskih i drugih organizacija i javnih preduzeća i ustanova na teritoriji cele Srbije, kod kojih korisnici mogu da ostvare pogodnosti dostupan je na internet prezentaciji udruženja www.triplus.org.rs, i stalno se ažurira. 
 
Osnovni uslov za posedovanje „Ponosne kartice – Cena minus za 3+“, je da u porodici sa troje ili više dece, makar jedno dete bude maloletno
 
Onima koji ne budu u mogućnosti da navedenog dana lično preuzmu svoju karticu, ista će biti dostavljena na kućnu adresu.
 
Grad Vranje je pristupio članstvu Pokreta za decu “Tri plus", i na taj način aktivnim merama podržava populacionu politiku države.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: