Potpisan Poseban kolektivni ugovor za lokalna javna komunalna preduzeća

Lokalne vesti - Petak 02.10.2020 - 10:59

Gradonačelnik Slobodan Milenković potpisao je Poseban kolektivni ugovor za javna preduzeća u Komunalnoj delatnosti grada Vranja sa Jovanom Jovanovićem predsednikom Gradskog odbora Samostalnog sindikata zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti Srbije i Aleksandrom Mančićem, koordinatorom za grad Vranje GSJSKD ,,Nezavisnost”.

Sa potpisivanja ugovora FOTO: vranje.org.rs Sa potpisivanja ugovora FOTO: vranje.org.rs
Tom prilikom, gradonačelnik je izrazio veliko zadovoljstvo zbog potpisivanja ovako važnog ugovora
 
- Ovaj ugovor podjednako je važan kako za radnike, tako i za poslodavce, a u cilju ostvarivanja opštih interesa
 
Želim vam puno uspeha u radu i intenziviranje komunikacije, kako bi se obostrani zahtevi i potrebe rešavali na pravi način - rekao je gradonačelnik. 
 
Ovim Posebnim kolektivnim ugovorom u skladu sa zakonom uređuju se prava, obaveze i odgovornosti zaposlenih iz radnog odnosa u javnim komunalnim preduzećima čiji je osnivač Grad Vranje, zaštita zaposlenih na radu, zarade i ostale naknade zaposlenih, prava sindikata i poslodavaca i međusobni odnosi. 
 
Sastanku su prisustvovali zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradski većnici Danijela Milosavljević i Bojan Kostić.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: