Potpisana dva ugovora za kupovinu seoske kuće

Lokalne vesti - Sreda 17.04.2024 - 10:08

Gradski većnik za poljoprivredu, agroekonomiju, razvoj sela i zaštitu životne sredine, Nebojša Stamenković, juče je u Ministarstvu za brigu o selu potpisao rešenje ministra i ugovor u okviru Programa dodele bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom na teritoriji Republike Srbije.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs
Na osnovu ugovora i rešenja ministra, Stefan Stanković će za kupovinu seoske kuće sa okućnicom u selu Rataje dobiti iznos od 1.153.273 dinara, dok će bračni par Marko Ristić i Anita Stanković Krstić za kupovinu seoske kuće u selu Aleksandrovac dobiti iznos od 1.132.444 dinara.
 
Ugovor o dodeli bespovratnih sredstava zaključuju Ministarstvo, jedinica lokalne samouprave na čijoj teritoriji se nalazi seoska kuća sa okućnicom i podnosilac prijave, kome su rešenjem ministra odobrena bespovratna sredstva.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: