Pretresi i hapšenja: Švercovali DROGU sa Kosova za Evropu

Lokalne vesti - Utorak 06.03.2018 - 11:31

Vranje - E. S. (49) iz Rajinca, opština Preševo, jedan je od troje uhapšenih članova kriminalne grupe koja je krijumčarila drogu sa teritorije Kosova i Metohije ka zemljama Evropske unije, saopštio je MUP.

Zaplenjeni paketi marihuane FOTO: MUP Srbije Zaplenjeni paketi marihuane FOTO: MUP Srbije

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa pripadnicima Bezbednosno–informative agencije, zaplenili su 15 kilograma marihuane i uhapsili tri osobe osumnjičene da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe u dužem vremenskom periodu krijumčarili drogu sa teritorije Autonomne pokrajine Kosovo i Metohija ka zemljama Evropske unije.

U koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija uhapšeni su E.S. (59) iz Rajinca, R.S. (38) i B.B. (35), obojica iz Valjeva.

- Prilikom hapšenja osumnjičenih, policija je u vozilu kojim je upravljao osumnjičeni B.B. pronašla i zaplenila 15 kilograma marihuane, dok je prilikom pretresa više lokacija na području opština Vranje i Valjevo pronašla novac i pištolj - stoji u saopštenju MUP-a.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: