Prijem za osvajače srebra u školskoj košarci

Lokalne vesti - Petak 17.09.2021 - 13:29

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradski većnik Nenad Đorđević priredili su prijem za košarkašku ekipu OŠ ,,Vuk Karadžić'', koja je na Svetskom školskom prvenstvu u košarci osvojila srebrnu medalju.

FOTO: vranje.org.rs FOTO: vranje.org.rs

Prijemu su prisustvovali i direktorka škole Marina Stojanović i profesor fizičkog vaspitanja i trener ekipe Branimir Stošić.

Čestitajući im postignut uspeh gradonačelnik Milenković je naglasio da je košarkaška ekipa Vukove škole ponos grada.


- Bilo mi je puno srce kada sam video srpsku i zastavu grada Vranja koju ste ponosno raširili na jednom od postolja rezervisanih za najbolje.

Vi ste na najbolji mogući način predstavili ne samo porodicu i školu, već i grad i Republiku Srbiju.


Zbog toga imate punu podršku grada i za sve buduće projekte i odlaske na takmičenja.

Svesni smo da je potrebno puno truda, rada i odricanja da bi se došlo do ovakvog uspeha,
a vi ste naporno trenirali i uspeh nije izostao.

Čestitam vam još jednom, vi ste ponos našeg grada
-  istakao je gradonačelnik Milenković.

Direktorka škole Marina Stojanović naglasila je da su ovi sjajni momci svima ulepšali minulu školsku godinu, jer usred pandemije kada se vodilo računa o bezbednosti, oni su putovali i pobeđivali.

- Ova ekipa bila je bez poraza na svim nivoima takmičenja.


Oni su doneli radost školi i postali najlepši primer kako je lepo biti i dobar đak i uspešan sportista i na najbolji način predstavljati školu, grad i zemlju, jer ipak su vice šampioni sveta u košarci za školarce - istakla je direktorka Stojanović.

U prijateljskom i neposrednom razgovoru sve pohvale za nosioce srebrnog odličja izneli su i zamenica Jović i većnik Đorđević, dok su profesor Branimir Stošić i članovi ekipe Luka Stošić, Vojin Savić i Andreja Stojanović, izneli svoje utiske o takmičenju i zahvalili se svima na bezrezervnoj podršci na putu ka uspehu.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: