Prodaje BUBREG da mu deca ne bi živela u MRAKU

Lokalne vesti - Sreda 26.02.2020 - 10:32

Goran Mišić Miško iz Vranja, oglasio je na društvenim mrežama da prodaje bubreg kako bi izmirio milionski dug za struju.

Apelovao, molio, kukao, ali - džaba: Goran Mišić FOTO: Privatna arhiva Apelovao, molio, kukao, ali - džaba: Goran Mišić FOTO: Privatna arhiva
Inače, on, supruga, dvoje dece i sestra invalid žive u mraku od decembra prošle godine kada im je isključena struja zbog ogromnog duga.
 
- Pošto, dragi moji prijatelji, ni posle tri meseca otkako ja i moja deca nemamo struju i svi trpimo duševnu bol zbog nemogućnosti lokalne vlasti da nam pomogne, a apelovali smo, molili, kukali išli kod svakog od njih, moram da se odlučim za jedan težak korak, dajem bubreg ako neko može da mi pomogne – napisao je Mišić u ovom neoubičajenom oglasu.
 
On dodaje da mu je struja isključena iako je dug zastareo i datira iz 2005. godine.
 
Takođe, on tvrdi da je njegova porodica ostala u mraku bez sudske odluke i da mu je priključak demontiran u vreme kada nije bio kod kuće.
 
Mišićeve muke su počele kada je ostao bez posla zbog toga što je firma u kojoj je radio otišla u stečaj.
 
Nadao se da će naknadno naplatiti svoja dugovanja od firme i tako regulisati dug za struju, ali se to nije dogodilo, te se odlučio na ovaj drastičan korak - da proda bubreg, izmiri dug i deci omogući da ne žive u mraku.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Branko
26.02.2020. , 11:01
Pa mom ocu je firma propala jos davnih 90-ih...i nije prodavao bubreg, nego radio kao nadnicar i dan danas radi kao takav, i nema milionski dug za struju,i ne nosi jaknu od 6000din nego kupuje kod kineza, ostavite se vi namontiranih prica...A drzava bi svakako trebala da se pozabavi najugrozenijom kategorijom ljudi(ljudi koji nisu sposobni za rad) i naravno naplati potrazivanja od raznih firmi,tajkuna. Sportski pozdrav.
Pera ložač
27.02.2020. , 10:46
Miško bolje bi bilo da se uhvatiš nekog posla i da zaradjuješ da bi platio sve komunalije kao što plaća sav normalan svet...svi bi mi voleli da neplaćamo struju,koliko razumem nisi plaćao godinama,i sad došlo do guše..epa jbg bilo ti je lepo kada nisi plaćao..zamisli da cela Srbija ukrade tvoju foru pa da svi prodamo bubreg..spasili bi mnogo života ????