Proglašena Zbirna izborna lista kandidata za odbornike Skupštine Grada Vranja

Lokalne vesti - Četvrtak 30.11.2023 - 12:33

Na osnovu člana 44. stav 1. Zakona o lokalnim izborima, Gradska izborna komisija Grada Vranja, na sednici održanoj 29. novembra 2023. godine, donela je Odluku o utvrđivanju Zbirne izborne liste kandidata za odbornike Skupštine Grada Vranja, za izbore raspisane za 17. decembar 2023. godine.

Foto: OK Radio, M.Spirić Foto: OK Radio, M.Spirić
Gradska izborna komisija u Vranju proglasila je sedam izbornih listi sa ukupno 344 kandidata za odbornike lokalne skupštine, koji će učestvovati na izborima 17. decembra.
 
Prva je proglašena Izborna lista ,,Aleksandar Vučić- Vranje ne sme da stane“ sa 65 kandidata za odbornike Skupštine grada.
 
Na drugom mestu je lista ,,Za bratstvo i jedinstvo” sa 21 kandidatom, na trećem ,,Jedinstvena Srbija- Dragan Marković Palma“ sa 65 kandidata, dok je na četvrtom mestu izborna lista ,,Ivica Dačić-premijer Srbije“ sa 65 kandidata.
 
Pod rednim brojem pet je izborna lista ,,Hrabro za Vranje- SRCE, DS, PSG, Ekološki ustanak-Đuta“ sa 65 kandidata, zatim na šestom izborna lista ,,Za naš Grad - Miroslav Miki Aleksić-Marinika Tepić“ sa 50 kandidata i na sedmom lista dr Miloš Jovanović – Nada za Vranje - Srpska kolicija  Nada - Nacionalno demokratska alternativa - Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS)Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) - Vojislav Mihailović sa 13 kandidata za odbornike.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: