Radovi zatvorili CENTRALNE ULICE, prijavite sva OŠTEĆENJA

Lokalne vesti - Sreda 19.02.2020 - 12:46

Nekoliko ulica u centralnom delu Vranja zatvoreno je za saobraćaj. Nadležni mole da se koriste alternativne saobraćajnice.

Sva oštećenja prijavite JP Sva oštećenja prijavite JP "Urbanizam i izgradnja grada Vranja" FOTO: OK Radio
Kako je saopštilo JP "Urbanizam i izgradnja grada Vranja", zbog radova na kolovozu, zatvorena je za saobraćaj ulica Kralja Milana od raskrsnice sa ulicom Narodnog heroja do raskrsnice sa ulicom Sutjeskinom.
 
Zbog radova na kanalizacionoj mreži, zatvorena je ulica Zmaj Jovina od raskrsnice sa ulicama Cetinjskom i Narodnog heroja do raskrsnice sa ulicom Kneza Miloša
 
Zbog radova na ulici Narodnog heroja u narednom periodu ova saobraćajnica biće povremeno zatvorena za saobraćaj.
 
Građani se mole da koriste alternativne saobraćajnice.
 
Zbog radova na saobraćajnici zatvorena za saobraćaj je ulica Bore Stanković od raskrsnice sa ulicama 1. maj i Esperanto do raskrsnice sa ulicom Nemanjinom.
 
Zbog radova na rekonstrukciji Gradskog parka, najstrožije je zabranjeno parkiranje na trotoaru u ulici Kneza Miloša i Zmaj Jovinoj.
 
Zbog radova na rekonstrukciji zaštitne ograde „Bujkovskog mosta“ u narednim danima biće ograničeno korišćenje dela saobraćajnice Nemanjine u zoni radova.
 
- Pozivamo građane da nam na broj dežurnog telefona JP „Urbanizma i izgradnje grada Vranja“, 017 404 275; 017 404 274 ili na e-mail: urbanizam@open.telekom.rs dostavite sva uočena oštećenja na kolovozu i putnom zemljištu, kao i zahteve za izmenu i održavanje javne rasvete - poručuju iz ovog javnog preduzeća.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Neko
19.02.2020. , 13:28
Ulica Vinogradarska bi trebala da se asvaltira.Po papirima je receno da je ona asvaltirana jos 2012 i da nema sta da se trazi za nju. Iako ona nikada asvalt nije videla do danas.Jako prometna ulica zato sto se u njoj nalaze i nacionalne manjine, puno dece i taxi stanica i osobe sa ivaliditetom.
Kupi glas
20.02.2020. , 09:05
Krenite polako od gornje ka donje vranje sa kompletnim presvlačenjem, bar glavnih ulica. Mi da Vas obavestimo kao da vi ne vidite da ulice nemaju zdrav asfalt (rupa do rupu). Ja znam da idu izbori, ali ne radi se to tako, naučiše Vas i Vranjanci.