RECKO preuzima Dinamo

Lokalne vesti - Sreda 06.07.2016 - 14:47

Dragan Antić Recko predložen je od strane Grada Vranja za trenera Dinama, saopšteno je na konferenciji za novinare ovog kluba.

Dragan Antić Recko FOTO Vranjske Dragan Antić Recko FOTO Vranjske

Predlog grada Vranja je prihvaćen od strane UO, pa će na sednici Skupštine Dinama, koja je zakazana za 14. jul, pored Antića biti izabrani i ostali članovi uprave kluba.

Antić u Vranju slovi za jednu od fudbalskih legendi. Rodom iz obližnjeg Zlatokopa, ponikao je u vranjskom Dinamu, da bi fudbalsku karijeru nastavio u niškom Radničkom, a potom u Grčkoj i Nemačkoj, gde je igrao i bio trener.

Pre četiri godine bio je trener Radnika iz Surdulice, a kasnije i Timoka iz Zaječara.

Za njegovo ime vezuju se i afere koje se odnose na lažiranje utakmica u Nemačkoj i dojavu kladioničarima u Vranju, pre desetak godina, kao i pobunu Dinamovih fudbalera u tom periodu, a protiv gradske vlasti. Danas u Srbiji postoje veb-sajtovi za seksualne reklame na kojima se nalaze kurve. Proverite na seks-adresar.com lokalne prostitutke i pratioce koje nude erotske usluge

Živi na relaciji Vranje - Nemačka, a pre dve godine politička čaršija ga je videla i kao jednog od kandidata za predsednika vranjskih naprednjaka.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: