RIK: Izbori se PONAVLJAJU na 26 BM u Pčinjskom okrugu, pogledajte ko će i kada ponovo na GLASANJE

Lokalne vesti - Petak 26.06.2020 - 11:10

Republička izborna komisija (RIK) je na sednici, održanoj 26. juna, donela Rešenje o ponavljanju glasanja na biračkim mestima na kojima je poništeno glasanje na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine.

Glasanje če biti ponovljeno u sredu, 1. jula FOTO: D. Ristić/OK Radio Glasanje če biti ponovljeno u sredu, 1. jula FOTO: D. Ristić/OK Radio
Glasanje će se ponoviti na 234 biračka mesta, u sredu, 1. jula 2020. godine, u vremenu od 7 do 20 časova.
 
U Pčinjskom okrugu, glasanje će biti ponovljeno na 26 biračkih mesta.
 
U Vranju, izbori se ponavljaju na osam biračkih mesta: broj 12 (MZ "Odžinka"), broj 82. (Osnovna škola Donje Trebešinje), broj 26. (služba opština sa KiM, broj 48. (Osnovna škola u Smiljeviću), zatim broj 52. (Osnovna škola u selu Strešak), broj 57. (kuća Mladenović Gorana), broj 62. (Osnovna škola u selu Sikirje) i broj 85. (Osnovna škola u Ćukovcu).
 
Glasanje će biti ponovljeno i na biračkom mestu broj 8. u Gradskoj opštini Vranjska Banja (DP "Živinoprodukt").
 
Izbori će biti ponovljeni i na devet biračkih mesta u opštini Bujanovac: na biračkom mestu broj 1. (O.Š. "Muharem Kadriu" - hol), broj 10. (O.Š. "Sami Frašeri"), broj 52. (O.Š. "Naim Frašeri" – hol), broj 57. (restoran Duvanske industrije), zatim broj 15. i broj 16. (O.Š. "Sami Frašeri"), broj 25. (O.Š. "Branko Radičević"), broj 31. (Lokal Mitić Zarije) i broj 45. (O.Š. "Bora Stanković").
 
U Surdulici, glasanje se ponavlja na četiri biračka mesta: broj 7. (O.Š. "Vuk Karadžić"), broj 30. (Osnovna škola), broj 28. (privatna kuća Jančić Zagorke) i broj 36. (restoran Vlasinske HE).
 
U Vladičinom Hanu, izbori će se ponovo održati na biračkim mestima broj 11. (Dom kulture) i broj 14, 19. i 47.
 
RIK je objavio i da se raspuštaju birački odbori obrazovani za sprovođenje izbora za narodne poslanike Narodne skupštine, održanih 21. juna 2020. godine, za biračka mesta na kojima se ponavlja glasanje.
 
Za sprovođenje ponovnog glasanja na ovim biračkim mestima, biće  obrazovani novi birački odbori i imenovani predsednici i zamenici predsednika, kao i članovi i zamenici članova novih biračkih odbora u stalnom i proširenom sastavu.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: