Sahrana doktora Tasića u četvrtak

Lokalne vesti - Sreda 17.04.2024 - 10:13

Kolektiv Zavoda za javno zdravlje Vranje se sa velikim bolom i žalošću, u ime svih zaposlenih u ovoj zdravstvenoj ustanovi, u ime porodice, svih prijatelja, kolega i čitave stručne javnosti, oprašta od doktora Gorana Tasića i izjavljuje saučešće porodici, kolegama i prijateljima.

Foto: FB Foto: FB

- Dr Goran Tasić, specijalista higijene Zavoda za javno zdravlje Vranje, iznenada je preminuo dana 16.04.2024.godine.

Rođen je u Vranju 10.02.1961.godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Vranju. Medicinski fakultet Univerziteta u Nišu upisao je 1981. godine i na istom diplomirao 1987. godine.  

Godine 1994. završio je specijalističke studije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu i stekao zvanje specijaliste higijene.

Radni odnos u Zavodu za javno zdravlje Vranje zasnovao je 1991. godine, gde je kao lek
ar specijalista higijene Centra za higijenu i humanu ekologiju radio do smrti. Bio je član  Sindikata lekara i farmaceuta Srbije.

Sećaćemo ga se sa velikim poštovanjem i pamtiti kao vedrog i dragog kolegu - kažu iz Zavoda za javno zdravlje u Vranju.

Kako je saopštila porodica, sahrana doktora Tasića zakazana je za četvrtak, na Šapranačkom groblju od 14 h, a izjave saučešća od 10 h u kapeli.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: