Saslušan osumnjičeni za UBISTVO u Žitorađu

Lokalne vesti - Ponedeljak 17.09.2018 - 07:27

Vladica P. (33) iz okoline Vladičinog Hana, osumnjičen za ubistvo Predraga Perića (47), biznismena iz Surdulice, branio se ćutanjem pred Višim tužilaštvom u Vranju i određen mu je pritvor u trajanju do 30 dana, saznaje OK Radio.

Osumnjičeni se branio ćutanjem FOTO: S. Tasić/OK Radio Osumnjičeni se branio ćutanjem FOTO: S. Tasić/OK Radio
Vladica P. se sumnjiči da je 23. jula prošle godine pištoljem usmrtio Perića u selu Žitorađe kod Vladičinog Hana. 
 
Perić, vlasnik agencije za registraciju i tehnički pregled vozila "Perić trejd", pronađen je mrtav ispred svog poslovnog objekta, gde su mu bile i prostorije za stanovanje. 
 
Obdukcijom je utvrđeno da je pogođen hicem iz vatrenog oružja u predelu jagodice, u blizini oka, od čega je preminuo na licu mesta.
 
Viši javni tužilac Danijela Trajković kaže da je Vladica P. odranije poznat organima gonjenja, uglavnom zbog imovinskih dela.
 
Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju mu je odredio pritvor do 30 dana i u narednom periodu bi trebalo da se kroz dokazni postupak rasvetli ubistvo koje je prošlog leta šokiralo jug Srbije.
 
Kako nezvanično saznajemo, pokojni Perić je sa sestrom osumnjičenog bio u dužoj emotivnoj vezi i pozajmio joj je veću sumu novca
 
Nakon što su prekinuli vezu, novac mu nije bio vraćen, pa je povraćaj potražio sudskim putem
 
Sud je presudio u njegovu korist, te je dug naplatio zaplenom porodične imovine
 
Kako se nagađa, to bi mogao da bude motiv ovog surovog ubistva.
 
Pokojni Perić je bio poznat kao nesebičan i druželjubiv čovek, spreman da pomogne drugom u nevolji. U poslu je bio sposoban i korektan i nije imao finansijskih problema.
 
Živeo je sam na spratu svog poslovnog objekta u selu Žitorađe, a ubijen je nakon što je prethodno veče proveo u jednom od kafića u Vladičinom Hanu.
 
Pretpostavlja se da ga je ubica, sakriven, čekao tokom noći
 
Perićevo beživotno telo je pronašao klijent koji je došao da uradi tehnički pregled automobila.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: