SEPTEMBARSKI POPUSTI U SIMPU

Lokalne vesti - Ponedeljak 12.09.2022 - 19:20

Posetite SIMPO salone i iskoristite sjajne septembarske popuste od -15% do -40% za gotovinsko plaćanje.

Foto: Simpo Foto: Simpo
Do kraja meseca za članove Loyalty kluba i vlasnike kartica pogodnosti u SIMPU su pripremili i posebnu ponudu sa specijalnim popustima od -25% do -50% na odabrane proizvode.
 
Za proizvode kupljene u SIMPU montaža je besplatna, kao i prevoz do 30 km udaljenosti od salona za robu čija je vrednost preko 25.000 dinara. Iskoristite sve povoljnosti kupovine i uživajte u nameštaju prepoznatljivog kvaliteta i beskrajne udobnosti.
 
GOTOVINSKI POPUSTI OD -15% DO -40%
 
Popust za gotovinsko plaćanje – gotovinom, virmanom i platnim karticama odobrava se za:
 
- garniture, klik-klak ležajeve, kaučeve, krevete, stolice, fotelje i taburee (-20%),
- pločasti nameštaj sa lagera – spavaće i dečije sobe, dnevne boravke, trpezarijske stolove, predsoblja i ostali komadni nameštaj (-15%),
- dušeke sa lagera i dopunski asortiman (-20%).
 
Prilikom kupovine tapaciranih proizvoda kupci se mogu opredeliti za modele sa lagera, kao i za specijalne porudžbine u materijalima i bojama po njihovom izboru, na osnovu aktuelnih karti materijala. Kada je reč o ugaonim garniturama kupci biraju poziciju ugla (produženog dela) garniture u skladu sa raspoloživim prostorom u njihovom domu.
 
U toku ovog meseca možete iskoristiti i sniženja od -30% na pojedine modele sa lagera.
Reč je o garniturama u štofu - „De Marco“ i „Metropoliten“ u sastavu trosed, dvosed i fotelja, kao i ugaonoj garnituri „Pariska noć“. Ugaona garnitura „Mexico“ na popustu je od -40%.
 
SPECIJALNI PRODAJNI PODSTICAJI
 
Vlasnici SIMPO loyalty kartica i kartica pogodnosti u septembru mogu iskoristiti specijalne prodajne podsticaje od -25% do -50% na odabrane prooizvode – garniture, ležajeve, spavaće sobe, dnevne boravke, stolice, komadni nameštaj i dušeke.
 
Popusti važe za plaćanje gotovinom, virmanom, platnim karticama, čekovima građana i potrošačkim kreditima. Za ovu ponudu ne važe redovni popusti, ali važe dodatni popusti po osnovu loyalty kartica i kartica pogodnosti.
 
Kompletnu ponudu za vlasnike loyalty i kartica pogodnosti možete pogledati OVDE.
 
ODLOŽENO PLAĆANJE
 
Odloženo plaćanje u SIMPU putem čekova i sindikalnih kredita kupcima donosi povoljnost otplate do 12 meseci bez kamate. O svim uslovima kupovine i ostalim benefitima možete se informisati OVDE.
 
Kompletne informacije o proizvodima, cenama i popustima možete pronaći na sajtu
www.simpo.rs
 
KONTAKT PODACI
 
SIMPO saloni u Vranju:
Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon: 017/432-567.
KLUZ, Stefana Prvovenčanog 58. Kontakt  telefon: 017/416-556.
SIMPO salon u Bujanovcu:
Trg Karađorđa Petrovića bb. Kontakt telefon: 017/851-048.
 
RADNO VREME
Radno vreme salona je od 9 do 20 h svakog radnog dana, subotom od 9 do 18 h.

Foto Galerija

Popusti u Simpu

OK radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: