Sirijku udario voz

Lokalne vesti - Četvrtak 08.10.2015 - 09:43

Vranje - Devojka poreklom iz Sirije Alija Juma (29) teško je povređena kada ju je u sredu uveče oko 23:40 udario voz na pruzi u selu Miratovac kod Preševa.

Nesreća se dogodila kod kamppa u Miratovcu FOTO A. Stojković Nesreća se dogodila kod kamppa u Miratovcu FOTO A. Stojković

Ekipe hitne pomoći iz Preševa i Vranja dovezle su povređenu u Službu za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja.

Po rečima Bebe Kanački, piara ZC Vranje, povređena  Sirijka je primljena u teškom stanju.

- Zadobila je serijsku frakturu rebara od 3. do 8. sa desne strane. Povređena je poslata na Hirurgiju Opšte bolnice Vranje odakle je transportovana u Klinički centar Niš - kaže Kanački.

Portparol PU Vranje Dragan Stamenković kaže da je do nesreće došlo zbog toga što su se migrant kretali prugom.

- Voz koji je izlazio iz Srbije i kretao se ka Makedoniji udario je žensku osobu. Policija je bila u blizini i priskočila u pomoć jer se čuo plač sa pruge.

Nakon zbrinjavanja i pregleda na više odeljenja ZC u Vranju, Alija Juma je sa teškim telesnim povredama, opasnim po život, hitno upućena na Odeljenje grudne hirurgije u Nišu – navodi Stamenković.

S. Tasić

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: