Smena na čelu BATA-a u Vranju

Lokalne vesti - Ponedeljak 01.04.2019 - 11:53

Tamaš Niaka imenovan je za novog direktora fabrike „British American Tobacco“ (BAT) u Vranju, saopšteno je iz ove kompanije.

Tamaš Niaka novi je direktor fabrike u Vranju FOTO: D. Ristić/OK Radio Tamaš Niaka novi je direktor fabrike u Vranju FOTO: D. Ristić/OK Radio
Tamaš Niaka pridružio se BAT-u 2001. godine otkada je postigao odlične rezultate na različitim rukovodećim pozicijama i vodio je lanac snabdevanja u Češkoj, Mađarskoj i Slovačkoj
 
Snažan doprinos kompaniji ostvario je kroz rad na značajnim lokalnim i regionalnim projektima u oblasti IT-a, nabavke, upravljanja projektima i lanca snabdevanja.
 
- Novi direktor je funkciju preuzeo od Ričarda Vredenberga  čiji je jedinstveni stil upravljanja uticao na značajan rast fabrike, kao i izvanredan razvoj timova i pojedinaca
 
Tako je tokom prethodne tri godine fabrika dobila nove proizvodne pogone, povećan je obim proizvodnje, kao i izvoz na tržišta CEFTA regiona – navode iz BAT-a.
 
Kako je saopšteno, Vredenberg će od 1. aprila 2019. godine, svoju karijeru nastaviti na novoj poziciji, preuzimajući ulogu direktora tehnologija za globalna tržišta kompanije BAT.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: