Spasavanje na KUKAVICI (FOTO)

Lokalne vesti - Sreda 11.01.2017 - 09:05

Vatrogasno - spasilačka ekipa evakuisala je iz Gornjeg Jabukova na obroncima Kukavice, ženu staru 27 godina, koja je morala na hitne preglede u Bolnici u Vranju.

Vatrogasci u akciji. Foto: FB Vatrogasci u akciji. Foto: FB

Vatrogasci su se probijali preko tri kilometra do mahale Priče u ovom selu, kako bi došli do kuće u kojoj živi ova mlada žena.

- Primili smo poziv i odmah krenuli, put je jednim delom bio očišćen, ali samo do seoske crkve, koja je od Vladičinog Han udaljena oko pet kilometara.

Odatle smo krenuli pešice preko smetova, i stigli do kuće. Žena je već imala operaciju noge, nije mogla da se kreće ni po čistom putu, a kamo li nekoliko kilometara preko snega.

Morala je hitno da se javi  na preglede u Bolnici u Vranju. Mi smo je evakuisali do Vladičinog Hana, a u pomoć  je pritekla i ekipa Hitne pomoć
i - priča jedan od vatrogasaca.

Inače, ovo je drugi slučaj evakuacije bolesnih iz planinskih sela u opštini Vladičin Han, od kada je proglašena vanredna situacija u nedelju.


 

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: