Spremite se za GLASANJE: Vranjanke u ritmu Evrope

U fokusu - Četvrtak 06.06.2019 - 12:25

Devetočlana ekipa srednjoškolki iz Vranja, koja će predstavljati svoj grad na velikom muzičkom spektaklu „Srbija u ritmu Evrope“, ušla je u završnu fazu priprema za glavni nastup.

Devetočlana ekipa Vranja FOTO: Promo Devetočlana ekipa Vranja FOTO: Promo
Ovogodišnji ciklus nadmetanja dece osnovnog i srednjoškolskog uzrasta u pevanju i plesu održava se Vrnjačkoj Banji 22. juna. 
 
Svako od učesnika predstaviće se pesmom na jeziku neke evropske države, čije su ambasade pokrovitelji ovog takmičenja. 
 
Vranje će predstavljati Tursku kroz talentovane vokale Mile Nikolić, Sofije Stanković i Emilije Mišić, dok će scensku igru voditi Teodora Bogdanović, Jovana Jovanović, Aleksandra Đorđević, Marija Sotirović, Jana Stošić i Irina Irić
 
Kako se takmičenje odvija po propozicijama evrovizijskog takmičenja, pobednika će odlučivati kombinacija glasova žirija i publike kraj malih ekrana. 
 
- Ovo će definitivno biti moj najveći muzički nastup
 
Veoma sam ponosna što predstavljamo naš grad i što lokalno rukovodstvo podstiče mlade i ulaže u njihove talente kroz različite sadržaje - kaže Sofija Stanković. 
 
Mila Nikolić smatra da je dodeljena pesma ritmična, što odgovara južnjačkom temperamentu
 
- U prethodnoj godini ostvarile smo zapaženi nastup pesmom na portugalskom jeziku i verujem da ćemo 22. juna ostvariti još veći uspeh.
 
U tome nam je potrebna pomoć i podrška sugrađana u velikom broju. 
 
Kako će nastup tima iz Vranja biti osmi po redu, potrebno je da ukucaju SMS poruku sa sledećim sadržajem: PESMA(razmak)08 i pošalju na broj 1557 - poručuje ona.
 
Glasanje će biti otvoreno u nedelji održavanja takmičenja, koje će biti prenošeno na TV Prva, sa početkom od 12 časova.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: