Štab za VANREDNE SITUACIJE: Zima se ne čeka bez PLANA

Lokalne vesti - Četvrtak 06.12.2018 - 13:10

Na današnjoj sednici Štaba za vanredne situacije Grada Vranja, kojom je predsedavao gradonačelnik Slobodan Milenković, usvojen je predlog plana rada za narednu godinu.

Usvojen predlog plana rada za narednu godinu FOTO: vranje.org.rs Usvojen predlog plana rada za narednu godinu FOTO: vranje.org.rs
Razgovaralo se i o pripremljenosti i spremnosti subjekata sistema zaštite i spasavanja na teritoriji grada Vranja za zimsku sezonu
 
Zaključeno je da izvođač radova na tekućem održavanju saobraćajnica u zimskim uslovima izradi Operativni plan, koji mora biti usklađen sa prioritetima za čišćenje ulica i putnih pravaca koje je utvrdilo JP „Vodovod".
 
Takođe, planove za rad u zimskim uslovima moraju sačiniti komunalna preduzeća, zatim zdravstvene i socijalne ustanove
 
Gradski štab za vanredne situacije obavezao je i nadležne u mesnim zajednicama da preduzme sve neophodne mere i pripreme se za zimski period.
 
Na sednici je formirana i radna grupa za učešće u aktivnostima na izradi Plana zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama na teritoriji grada Vranja.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: