Startuju Dani Vranja: Otvoren rekordni ETNO SAJAM

Lokalne vesti - Četvrtak 22.08.2019 - 11:51

Otvaranjem Etno sajma, tradicionalna manifestacija "Dani Vranja” zvanično je počela danas i trajaće do nedelje, 25. avgusta.

Rekordan broj izlagača iz svih krajeva Srbije FOTO: S. Tasić/OK Radio Rekordan broj izlagača iz svih krajeva Srbije FOTO: S. Tasić/OK Radio
Na gornjem delu gradskog šetališta je u utorak otvoren Salon knjiga, a danas je otvoren i Etno sajam, koji će biti dostupni posetiocima do kraja manifestacije. 
 
U organizaciji JU „Narodni univerzitet“ Vranje, Etno sajam je ove godine okupio rekordan broj izlagača iz svih krajeva Srbije.
 
Pored izlagača iz Vranja i Vladičinog Hana, ove godine izlažu i gosti iz Beograda, Inđije, Kraljeva, Bora, Zaječara, Niša, Kragujevca, Vrnjačke Banje, Niške Banje, a posetioci će moći da vide rukotvorine i meleme iz Manastira Rakovica, Manastira Sv.Stefan i udruženja „Kolo srpskih sestara“.
 
Sajam je prodajnog karaktera, proizvodi su raznovrsni i unikatni, a za posetioce će biti otvpren do nedelje, 25. avgusta.
 
Večeras od 20:30 sati, na centralnoj bini „Dana Vranja“, predviđen je nastup učenika srednjih škola pod nazivom "Vranjska pesma kroz mladu vranjsku dušu”
 
U nastavku programa od 21:30 h planiran je koncert Tijane Vučković i Slobodana Jovanovića Cobija, od 22 h nastup pobednica takmičenja "Srbija u ritmu Evrope”, a pola sata kasnije nastupiće trubački orkestar Stefana i Nenada Mladenovića.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: