SUBNOR kod gradonačelnika: Čuvajmo PROSLAVLJENE HEROJE i poštujmo prošlost

Lokalne vesti - Subota 07.09.2019 - 11:18

Povodom 7. septembra, Dana oslobođenja Vranja u Drugom svetskom ratu, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i predsednik Skupštine Dejan Tričković priredili su prijem za delegaciju SUBNOR-a.

Svedoci smo pokušaja revizije istorije FOTO: vranje.org.rs Svedoci smo pokušaja revizije istorije FOTO: vranje.org.rs
Čestitajući praznik sugrađanima gradonačelnik Milenković istakao je značaj koji ima ovo udruženje.
 
- Svedoci smo pokušaja revizije istorije i upravo zbog toga neophodno je da zajedno od zaborava čuvamo proslavljene heroje i poštujemo prošlost
 
Zahvaljujem vam na aktivnostima koje sprovodite, a kao i do sada, lokalna samouprava pružaće vam podršku - istakao je gradonačelnik Milenković. 
 
Na prijemu su govorili i Stojan Mladenović, predsednik Gradskog odbora i Miroljub Stojčić, predsednik Skupštine SUBNOR-a Srbije koji su se zahvalili na dosadašnjoj saradnji sa lokalnom samoupravom i naglasili značaj obeležavanja 7. septembra, ali i svih drugih datuma u bogatoj i burnoj istoriji Vranja
 
Razgovaralo se i o mogućnosti izgradnje tri spomen obeležja na teritoriji grada Vranja, kao i otvaranju prostorije boračke organizacije u Krivoj Feji.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: