SVI ZA MILJANU: Grad uplatio SAMO POLA MILIONA

Lokalne vesti - Petak 21.04.2017 - 07:42

Za lečenje Miljane Ristić Stanković, koja je teško obolela od leukemije, grad Vranje uplatio je 500.000 dinara.

Pomozimo Miljani: I Grad se uključio u akciju FOTO OK Radio Pomozimo Miljani: I Grad se uključio u akciju FOTO OK Radio

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković rekao je da je nakon saznanja da je Miljani hitno potrebna intervencija u inostranstvu, koja je veoma skupa i zahtevna, Gradsko veće Vranja hitno je za ovu svrhu opredelilo pola miliona dinara.

On je uputio apel svim gradskim javnim preduzećima i ustanovama, republičkim institucijama, privrednicima i društveno odgovornim pojedincima da se uključe u akciju i podrže Miljaninu borbu.

Prema navodima zvaničnog gradskog sajta, apelu za pomoć su se već odazvali “Vodovod”, “Komrad”, “Novi dom”, PU “Naše dete”, a tokom dana u akciju se uključuje i Sindikat Gradske uprave, kao i druge sindikalne organizacije javnih ustanova.

Novčanu podršku pružiće i lično gradonačelnik, načelnik Gradske uprave sa zamenicima, pomoćnici gradonačelnika i članovi Gradskog veća.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: