Teška nesreća kod Hana, jedan mrtav i više povređenih

Lokalne vesti - Ponedeljak 11.08.2014 - 09:26

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u noći između nedelje i ponedeljka dogodila kod sela Vrbovo kod Hana jedno lice je preminulo na licu mesta, a petoro je povređeno.

Ilustracija - ranija saobraćajka na skoro istom mestu Ilustracija - ranija saobraćajka na skoro istom mestu

U nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Niš - Skoplje oko dva sata posle ponoći poginuo je Z.Š. (1993) iz Surdulice, saopštila je PU Vranje.  

Teške telesne povrede zadobili su Lj.V. (1983), D.K. (1986) iz Ćićevca i jedno maloletno lice iz Surdulice.

Lake telesne povrede zadobili su S.S. (1992) i F.S. (1995) iz Surdulice.

Do nesreće je došlo  kada su se sudarili  „fiat punto“ kojim je upravljao Lj.V. i „ford mondeo“ nemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao S.S.

Jedan od putnika preminuo je na licu mesta, a svi povređeni su kolima Hitne pomoći Doma zdravlja Vranje i DZ Vladičin Han dovezeni u Zdravstveni centar Vranje gde im je pružena neophodna pomoć.

Prema saopštenju ZC Vranje, dvoje povređenih poslato je u Klinički centar Niš, jedan je operisan na Ortopediji u Vranju dok je dvoje ljudi poslato na kućno lečenje.

Kako se saznaje pacijent koji se nalazi na Ortopediji zadobio je složeni prelom obe nadkolenice. Pacijent je u stabilnom opštem stanju i van životne opasnosti.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: