U znaku humanosti: Proglašena najbolja SAMSA

Lokalne vesti - Nedelja 25.08.2019 - 11:53

U okviru manifestacije „Dani Vranja“ odrana je tradicionalna „Samsijada“ koja je ove godine imala humanitarni karakter.

Samsa, najpoznatiji brend vranjske kuhinje FOTO: OK Radio Samsa, najpoznatiji brend vranjske kuhinje FOTO: OK Radio
Prvo mesto u pripremanju samse, pite karakteristične za vranjski kraj, osvojila je Dobrila Šošić, pedijatar-neonatolog na odeljenju vranjske ginekologije, drugoplasirana je Gorica Risteski, dok je treće mesto zauzela Milica Đorđević iz Vranjske Banje.
 
Posetioci ovog atraktivnog takmičenja imali su priliku da uživaju u degustaciji ovog specijaliteta. ali i drugim poslasticama koje su pripremile vredne vranjske domaćice.
 
Ukusni zalogaji su plaćani dobrovoljnim prilozima namenjenim za lečenje dvogodišnje Hane Gligorov kojoj je dijagnostifikovan tumor na oba oka.
 
Zahvaljujući ovim i novčanim prilozima od kupovine ručnih radova migrantkinja smeštenih u Prihvatnim centrima u Bujanovcu i Vranju, prikupljeno je ukupno 40 000 dinara.
 
Dvogodišnja devojčica Hana Gligorov iz Bunuševca kod Vranja lečenje bi trebalo da se nastavi u Švajcarskoj
 
Svi koji žele i mogu da pomognu prikupljanje novca za Hanino lečenje, sredstva mogu uplatiti na račun 205-9011006064889-52 kod Komercijalne banke.
 
Devizni račun kod Vojvođanske banke je RS35325934170246893538, na ime Novice Gligorov.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: