Uhapšen PEDOFIL u Vranju

Lokalne vesti - Ponedeljak 17.07.2017 - 09:13

Pripadnici MUP-a uhapsili su u na teritoriji Policijske uprave Vranje D.M. (62) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje, saopšteno je iz ovog ministarstva.

Pedofil devojčicu dodirivao po telu FOTO: Getty Images Pedofil devojčicu dodirivao po telu FOTO: Getty Images

- Postoje osnovi sumnje da je D.M., oštećenu devojčicu poveo u šetnju, nakon toga stavio u krilo i dodirivao po telu.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu
– navodi se u saopštenju MUP-a.

Pripadnici MUP-a su, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, sproveli opsežnu akciju „Ares“, u okviru koje je uhapšeno 360 osoba, otkrivene tri laboratorije za prozvodnju marihuane, zaplenjeno 167 kilograma narkotika i veća količina oružja.
 
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je na konferenciji za novinare precizirao da je akcija, usmerena na suzbijanje kriminala, pre svega trgovine narkoticima, sprovedena, na osnovu višemesečnih istraga na teritoriji 27 opština i gradova Republike Srbije.

Stefanović je dodao da je policija u okviru akcije podnela i krivične prijave u redovnom postupku protiv još 202 osobe, što, kako je naveo, znači da su ukupno procesuirane 562 osobe.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: