Uručeno 146 auto sedišta za bebe

Lokalne vesti - Petak 01.03.2024 - 13:04

Za sve bebe koje su rođene u poslednjem kvartalu 2023. godine, danas je roditeljima u sali Skupštine podeljeno 146 auto sedišta.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs
Ovo je poslednja podela sedišta za bebe rođene u prošloj godini, tako da je ukupno podeljeno 630 sedišta.
 
Sedišta su roditeljima uručili predsednica Skupštine grada, ujedno i predsednica Saveta za bezbednost saobraćaja na teritoriji grada Vranja, Zorica Jović i zamenik predsednika Saveta, Saša Pešić.
Pozdravljajući roditelje predsednica Jović je naglasila:
 
„Zahvaljujući ovoj akciji, i još nekim merama koje smo uspeli da realizujemo u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, postigli smo izuzetno visok rezultat na koji smo ponosni.
Grad Vranje je prvi u našoj zemlji po najbezbednijem prevozu beba i dece, po zvaničnoj statistici republičke Agencije za bezbednost saobraćaja.
 
To znači da su podele sedišta doprinele da roditelji prođu obuku i da deca budu bezbedna u saobraćaju.
Ovo nam je podstrek da još više radimo, ali i dokaz da su naše mere urodile plodom.
 
Nastavićemo i u budućem periodu sa ovom akcijom“ istakla je predsednica Skupštine grada Zorica Jović.
 
Iz Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije uvodno predavanje roditeljima o značaju korišćenja sedišta za bebe, održao je Nikola Novković.
Nakon toga kraću obuku o pravilnom korišćenju auto sedišta za bebe i decu održala je saradnica Agencije, Marijana Jovanović.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: