Usvojeni FINANSIJSKI PLANOVI mesnih zajednica

Lokalne vesti - Četvrtak 24.05.2018 - 12:29

Članovi Gradskog veća usvojili su na današnjoj sednici finansijske planove više mesnih zajednica na teritoriji grada Vranja i gradske opštine Vranjska Banja.

Članovi gradskog Veća. Foto: vranje.org.rs Članovi gradskog Veća. Foto: vranje.org.rs

Prihvaćen je i izveštaj o radu za 2017. godinu, sa Finansijskim izveštajem poslovanja, Zdravstvene ustanove Apoteka Vranje i doneta Odluka o raspisivanju javnog oglasa za otuđenje neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Vranja, javnim nadmetanjem.

Usvojen je i tekst javnog oglasa o otuđenju neigrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Vranja radi izgradnje, javnim nadmetanjem, za četiri lokacije.

Za lokacije u ul. Ive Andrića, Budislava Šoškića i Ivana Meštrovića početna cena je 2.521 dinar po metro kvadratnom, a za lokaciju u Vranjskoj Banji 3.530 dinara po kvadratu

Prema rečima članice Gradskog veća Zorice Jović, donet je i Pravilnik o izmenama i dopunama Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi, ali će broj zaposlenih ostati isti, odnosno 246.

Izmene predviđaju uvođenje nove Službe za investicije i građevinsko zemljište.

Doneta je i Odluka o prodaji poljoprivrednih proizvoda na lokacijama blizu pijace.

Cena zakupa prostora je 48 dinara po kvadratu.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: