UZMI RAČUN: Vranjanci veruju u sreću

Lokalne vesti - Utorak 20.02.2018 - 08:53

U glavnoj pošti u Vranju poslednjih dana građani sve češće predaju koverte sa fiskalnim računima za nagradenu igu „Uzmi račun i pobedi“.

Vranjanci se nadaju dobitku. Foto: S.Tasić/OK Radio Vranjanci se nadaju dobitku. Foto: S.Tasić/OK Radio

Za razliku od prošle godine, sada koverte za slanje nisu tipske, nego računi i slipovi od platnih kartica mogu da budu spakovani u kovertama po izboru.

Službenici u pošti kažu da je interesovanje za nagradnu igru gotovo isto kao i prošle godine, kao i da kako se približava prvo izvlačenje koverte sve češće pristižu, pa ih dnevno bude i po nekoliko stotina.

Vlada Srbije je usvojila je pravila za prvi krug novog ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“ i nagradni fond uku vrednosti preko 117 miliona dinara.

U dva kruga u novom ciklusu nagradne igre pored mnogobrojnih robnih nagrada biće podeljeno ukupno 11 stanova i 100 automobila.

Koverte koje ne budu izvučene u nekom od izvlačenja u prvom krugu, imaju pravo da učestvuju u izvlačenjima drugog kruga nagradne igre.

U prologodišnjem izvlačenju jedna od vrednih nagrada automobile “Punto” stigla je u Vranje, kao i nekoliko manjih, uključujući belu tehniku i male kućne aparate.

Malalotena lica nemaju pravo učešća, a da bi se učestvovalo u nagradnoj igri, pravilo je da u koverti mora biti minimum deset fiskalnih računa ili deset slipova, ali se fiskalni računi i slipovi ne smeju mešati.

Minimalan iznos na računu ili slipu mora biti 100 dinara.

I ove godine postoji takmičenje gradova i opština u tri kategorije, i to male, srednje i velike, a iz svake od tih grupa će biti izabrane tri najaktivnije.

Prvo izvlačenje srećnih dobitnika u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” biće održano u subotu, 3. marta.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: