Vakcinacija za stare i nepokretne na Vlasini

Lokalne vesti - Nedelja 11.04.2021 - 12:02

Stari i nepokretni stanovnici Vlasine danas primaju vakcinu protiv korona virusa, uz podršku ministra zaduženog za unapređenje razvoja nedovoljno razvijenih opština Srbije Novice Tončeva, u saradnji sa opštinom Surdulica i Zdravstvenim centrom Surdulica.

"Da vakcina stigne do svakog sela i svakog čoveka" FOTO: Vlada Republike Srbije
- Danas sam jako zadovoljan što vakcinu primaju najstariji i nepokretni sa Vlasine. Surdulica je do sada vakcinisala 43 posto svojih građana i verujem da vrlo brzo možemo imati kolektivni imunitet - rekao je Tončev.
 
- Lepo je biti deo tima Vlade Srbije koja se zajedno sa predsednikom Vučićem pokazala kao najsposobnija i najodgovornija i kada je zdravlje svih građana u pitanju. 
 
Zadovoljstvo je i kada su vaši dugogodišnji saradnici, predsednica opštine Surdulica, dr Aleksandra Popović i direktor Zdravstvenog centra Dragan Kitanović uvek spremni za saradnju i akciju za opšte dobro - izjavio je Tončev.
 
Ističe da je imati dovoljno vakcina neverovatan uspeh, ali da je izuzetno važno i da se vakcinacija sprovede do kraja.
 
- Da vakcina stigne do svakog sela i svakog čoveka. Siguran sam da Srbija iz ove borbe sa pandemijom izlazi kao prva u regionu, kao pobednica - izjavio je Tončev.
OK Radio, Tanjug

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: