Vikend repertoar: Dva filma i dve predstave

Lokalne vesti - Petak 17.06.2022 - 12:48

Na repertoaru Pozorišta ,,Bora Stanković’' večeras od 20 sati je mjuzikl ,,Ministarka'', koji je po motivima Nušićeve ,,Gospođe ministarke'', na scenu vranjskog teatra postavio Vladimir Lazić.

FOTO: D. Ristić/OK Radio FOTO: D. Ristić/OK Radio

U nedelju od 12 sati za najmlađe gledaoce je lutkarska predstava ,,Nerođena devojka''. 

 

Što se tiče bioskopskog repertoara i ove subote, 18. juna, su dva filma. 

 

U terminu predviđenom za najmlađe gledaoce, od 12 sati je animirani, avanturistički film ,,Priče iz skrivenog grada: Drvo želja’’. 

 

Pogrešna želja mladog oposuma zamrzava ceo njen rodni grad Sanktuari Siti i preti svima koji tamo žive, stoji u opisu filma, koji se inače u bioskopima pojavio 2. juna. 

 

Istog dana u večernjem terminu, od 20 sati, je avanturistički, akcioni film sa epskim elementima ,,Svet iz doba Jure – Nadmoć’’. 

 

Smela, nova avantura koja oduzima dah, stiže u pravo vreme i prostire se širom sveta. 

 

Od stvaraoca i reditelja Sveta iz doba jure Kolina Trevoroa, Nadmoć se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. 

 

Dinosaurusi sada žive – i love – zajedno sa ljudima širom sveta. 

 

Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji, poručuju iz produkcije. 

 

Karte za pozorišne i bioskopske programe mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: