VJT: BEZ DROGE u školskom dvorištu

Lokalne vesti - Utorak 25.02.2020 - 12:35

Više javno tužilaštvo u Vranju oglasilo se povodom pronađenog paketića u OŠ “ Dositej Obradović” u Vranju, za koji se pretpostavljalo da je reč o kokainu.

Veštačenje pokazalo da nije bilo droge u školskom dvorištu. Foto: S.Tasić/OK Radio Veštačenje pokazalo da nije bilo droge u školskom dvorištu. Foto: S.Tasić/OK Radio

- Zbog  interesovanja javnosti i medija povodom pronalaska paketa sa praškastom materijom  bele boje u količini  od 149,70 grama, u školskom dvorištu jedne osnovne škole u Vranju, od dana 04.02.2020.godine, Više javno tužilaštvo u Vranju, pre svega u cilju informaisanja i blagovremenog obaveštevanja javnosti, obaveštava vas, da izvršenim veštačenjem od strane Nacionalnog centra za kriminalističku forenziku, utvrđeno da navedena materija ne predstavlja opojnu drogu, niti su pak detektovane supstance koje se nalaze na spisku psihoaktivnih kontrolisanih supstanci - kažu iz VJT.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: