Vlasnici montažnih objekata kod gradonačelnika

Lokalne vesti - Ponedeljak 05.03.2018 - 12:29

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović sa saradnicima, organizovali su prijem za predstavnike grupe vlasnika manjih montažnih objekata na teritoriji grada, na kome se razgovaralo o aktuelnom planu razmeštanja.

Privatnici kod gradonačelnika. Foto: vranje.org.rs Privatnici kod gradonačelnika. Foto: vranje.org.rs

U konstruktivnom  razgovoru istaknuta je  rešenost u sprovođenju propisa, a u cilju  uvođenja komunalnog i urbanističkog reda.

Takođe, izražen je visok stepen   spremnosti i kooperativnosti gradskog rukovodstva u razumevanju problema vlasnika ovih objekata.

Predstavnici grada istakli su da je namera  nije gašenje poslova vlasnika kioska, već grupisanje uslužnih delatnosti  i  uvođenje alternative zarad kvalitetnijih i boljih uslova poslovanja.

Postoji dovoljan broj lokacija da se podmire njihove potrebe i o tome se vodilo računa prilikom izrade plana.

Na sastanku je, radi pružanja optimalnog vremenskog prostora u procesu prilagođavanja na nove uslove poslovanja, dogovoren još jedan susret kao znak spremnosti i razumevanja , radi  iznalaženja najboljeg rešenja.

Sastanku su prisustvovali i gradski većnik Mića Mladenović, glavna urbanistkinja  Jelena Marković, kao i načelnik Odeljenja za inspekcijske poslove Boban Antanasijević.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: