Vranjanac optužen za pretnju SMRĆU i SILOVANJEM državnoj sekretarki

Lokalne vesti - Četvrtak 11.04.2019 - 10:45

U Osnovnom sudu u Vranju danas se nastavlja suđenje Nenadu Stamenkoviću (41), optuženom za ugrožavanje sigurnosti državne sekretarke MUP Biljane Popović Ivković.

Popović Ivković: Popović Ivković: "U životu nisam čula toliko grozota" FOTO: YouTube printscreen
Stamenković je Ivkovićevoj upućivao brutalne pretnje smrću i silovanjem, a pred sudom je za danas zakazano njegovo suočavanje s njom.
 
Kako piše Kurir koji je imao uvid u iskaz koji je Popović Ivković dala pred tužilaštvom u martu prošle godine.
 
- Dobila sam poziv na službeni broj telefona nešto posle ponoći. Bila sam kod kuće s porodicom. 
 
Razgovor je trajao nekoliko minuta. U životu nisam čula toliko grozota. Rekao je da će me ubiti. Da ću umirati u najstrašnijim mukama. Da će me silovati i uputio mi je niz ogavnih uvreda
 
Nisam znala ko zove. Bila sam u šoku i uznemirena. Ne verujem da zdrav čovek može da izgovori takve stvari koje sam čula - ispričala je Ivkovićeva.
 
Kako je ispričala, odmah ujutru je sve prijavila. Popović Ivković je navela i da ne poznaje Stamenkovića i da veruje da jezive pretnje jedino mogu imati veze s njenim poslom i političkim angažmanom.
 
Stamenković je nakon privođenja, na saslušanju kod tužioca tvrdio da nije hteo da preti, ali se nemušto pravdao uz tvrdnju da je navodno pomešao broj, te da je slučajno dobio državnu sekretarku, navodi Kurir.
 
Kako je navodno rekao, službeni brojevi jednog preduzeća u Vranju imaju iste prve tri cifre kao i u MUP, te je nasumice okretao miksujući ostatak broja da bi dobio na telefon neku od radnica.
 
Stamenkovića optužnica tereti za ugrožavanje sigurnosti, a danas će se državna sekretarka suočiti s njim u sudnici u Vranju.
OK Radio, Kurir

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
bobe
11.04.2019. , 23:06
Država mora da stane na put pedofiliji i nasilnicima.Jer još uvek pamtimo i sa ranom u srcu se secamo ubistva male Tijane Jurić iz Subotice.STOP NASILNICIMA I PEDOFILIČARIMA.Puno pozdrava za redakciju OK radija.
bobe
11.04.2019. , 23:06
Država mora da stane na put pedofiliji i nasilnicima.Jer još uvek pamtimo i sa ranom u srcu se secamo ubistva male Tijane Jurić iz Subotice.STOP NASILNICIMA I PEDOFILIČARIMA.Puno pozdrava za redakciju OK radija.