Vranje: Dijalog o Kosovu u Američkom kutku

Lokalne vesti - Četvrtak 05.04.2018 - 08:26

Udruženje gradjana Centar za demokratiju i razvoj juga Srbije organizuje okrugli sto pod nazivom “Dijalog o Kosovu i jug Srbije” u četvrtak u 14 sati Američkom kutku u Vranju.

Učestvuju političari, privrednici, mladi i NVO FOTO: OK Radio Učestvuju političari, privrednici, mladi i NVO FOTO: OK Radio
Na okruglom stolu učestvuju: Zoran Antić (SPS), Dejan Manić (JS), Gradimir Jovanović (PUPS), Perica Janković (DS), Nela Dimitrijević (DS) i Igor Andonov (SDS).
 
Pozvani su i Slaviša Bulatović, narodni poslanik, Dejan Tričković, predsednik Skupštine grada Vranja, Srećko Pejković, načelnik Pčinjskog upravnog okruga, Branislav Popović, kancelarija Privredne komore u Vranju, Predstavnici udruženja gradjana i privrednika.
 
Projekat „Dijalog o Kosovu i jug Srbije“ podržava Fondacija za otvoreno društvo.
 
Cilj projekta je da predstavnici političkog i privrednog života, mladi i NVO iz Bujanovca, Preševa, Medveđe i Vranja iznesu svoje stavove, potrebe, probleme i ideje iz ugla sredine u kojoj žive a u kontekstu razgovora o Kosovu.
 
Do sada su održani okrugli stolovi u Bujanovcu, Medveđi i Preševu.
 
Moderator na tribinama je Ljiljana Stojanović.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: