VRANJE: NUNS najavio novu medjsku strategiju

Lokalne vesti - Nedelja 18.06.2017 - 11:44

Vranje je bilo domaćin tribine ,, U susret novoj medijskoj strategiji - srpsko novinarstvo između normativnog i stvarnog", koju je organizovalo Nezavisno udruženje novinara Srbije.

Detalj sa skupa FOTO vranje.org.rs Detalj sa skupa FOTO vranje.org.rs

Predsednik Skupštine grada Dejan Tričković je govorio o informisanju ocenivši ga dobrim, kao i naporima koje lokalna samouprava ulaže da svoj rad učini transparentnijim.

Na skupu je govorio predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije Slaviša Lekić, koji se osvrnuo na probleme u novinarstvu, pritiske na medije, ali i na nejedinstvo medijskih organizacija, apatiju i autocenzuru.

On je ocenio da medijska strategija nije uspešno sprovedena, kao i da do septembra treba da bude urađena nova uključujući i nove zakone, koji bi trebalo da uđu u skupštinsku proceduru.

U diskusiji su učestvovali i generalni sekretar NUNS-a Svetozar Raković, direktor ,,Vranjskih" Vukašin Obradović, kao i ostali učesnici tribine.

Inače, u petak je na Vlasini održana redovna sednica IO NUNS-a.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: