Vranjska reka POCRVENELA, razlog nepoznat (VIDEO)

Seks i grad - Petak 22.06.2018 - 09:56

Vranje - U sredu, u predvečerje, neposredno ispod Bujkovskog mosta, iz atmosferske kanalizacije je u Vranjsku reku izlivena veća količina nepoznate crvene tečnosti, saznaje OK Radio.

Misteriozna tečnost preplavila gradsku reku FOTO: Printscreen Misteriozna tečnost preplavila gradsku reku FOTO: Printscreen
Naš čitalac M. Spirić se sasvim slučajno zatekao na licu mesta i zabeležio izlivanje misteriozne tečnosti crvene boje u gradsku reku.
 
- Tečnost je bila jarko crvene boje poput krvi, ali odakle tolika krv usred grada?
 
Ličilo je na neku farbu, u svakom slučaju je velika količina neke supstance koja nikako ne bi smela da se izliva u reku u centru grada – opisuje naš čitalac.
 
On navodi da nije bio u situaciji da prijavi ovaj incident, kao i da je svestan da se ovakvim nepodopštinama teško može ući u trag, ali je bar kamerom u pravom trenutku zabeležio ono što se desilo.
 
Direktorka Zavoda za javno zdravlje (ZZJZ) Vranje Svetlana Stojanović kaže da ova institucija nije dobila nikakvu prijavu vezanu za ovaj incident.
 
- Ni građani ni inspekcijske službe nisu nam prijavili da je bilo ikakvog zagađenja.
 
ZZJZ ispituje uzorke površinskih voda samo po prijavi i zahtevu nadležnih institucija – navodi direktorka.
 
Ona dodaje da ZZJZ nema ugovor niti ovlašćenja da vrši redovna ispitivanja kvaliteta vode površinskih reka i da svaki eventualni incident treba da ispituju inspekcijski organi.
 
 
 
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Mile
01.08.2018. , 15:55
Mož su maline...