Vranjski PETOŠKOLCI snimili najbolji film

Lokalne vesti - Četvrtak 09.06.2016 - 09:45

Na prestižnom festivalu dečjeg i nastavničkog stvaralaštva "Kreativna čarolija" u Banji Vrujci, učenici O.Š. “Svetozar Marković” iz Vranja osvojili su prvo mesto i pobednički pehar za najbolji dečiji film.

Učitelj Miomir Dejanović sa učenicima; Foto: YouTube printscreen Učitelj Miomir Dejanović sa učenicima; Foto: YouTube printscreen

Učenike je predvodio mentor, učitelj Miomir Dejanović, koji je ujedno i autor scenarija za kratki film na temu "Srce se nema da se ima, srce se ima da se daje svima".

Festival je bio prilika da se deca druže sa vršnjacima iz Makedonije, Nemačke i raznih krajeva Srbije, a učitelji da razmenjuju iskustva sa kreativnim kolegama.

- Vredno sam sejao, pa sad bogato žanjem! Ovo je veliki uspeh za mene, moje učenike, moju školu i moj grad.

Međunarodno takmičenje je najviši nivo takmičenja, a osvojiti prvo mesto na međunarodnom takmičenju je najviši domet koji jedan učitelj može dosegnuti sa svojim učenicima.

Ovakvo postignuće ispunjava prosvetnog radnika ne samo do kraja radnog, već i do kraja životnog veka
- zadovoljno ističe učitelj Dejanović.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: