Vranjsko veče u Beogradu odavno RASPRODATO

Lokalne vesti - Četvrtak 29.03.2018 - 08:57

Ulaznice za tradicionalno „Vranjsko veče“ koje se održava u okviru „Dana Vranja“ u Beogradu, rasprodate su nedelju dana pre održavanja manifestacije, saopštilo je Zavičajno udruženje Vranjanaca „Žuto cveće“.

Atmosfera sa jedne od prethodnik Atmosfera sa jedne od prethodnik
Prema informacijama sa web stranice „Žutog cveća“, čak 90 odsto ulaznica po ceni od 2.000 dinara je prodato za samo jedan dan.
 
„Vranjsko veče“ će biti održano u subotu 31. marta u Svečanoj sali Doma vojske u Beogradu.
 
Prema najavama, na „Vranjskoj večeri“ će nastupiti Branimir Stošić Kace, Ivana Tasić, Čeda Marković, orkestar Nenada Mladenovića, „Infuzija“ bend, glumac Dragan Stanković sa folklornim ansamblom iz Vranja, a još uvek je nepotvrđena informacija da će nastupiti i glumica i pevačica Snežana Savić.
 
U okviru „Dana Vranja“ u Beogradu, Pozorište „Bora Stanković" izvešće predstavu ,,Kepler 452-b" na sceni Beogradskog dramskog pozorišta, u petak sa početkom u 20.30 časova, što će ujedno biti i beogradska premijera najnovijeg komada vranjskog teatra.
 
Ova manifestacija je promovisana u TV emisiji „Šarenica“ na Radio televiziji Srbije u nedelju, ali su, prema rečima organizatora, ulaznice za „Vranjsko veče“ tada već bile rasprodate.
 
Ovogodišnju manifestaciju su pomogli: Grad Vranje, Turistička organizacija grada Vranja, Kafana „Gradska Mehana“, „Zlatna Lula“, „Rubin“ Kruševac, Kafana „Adrija“, Nameštaj „Petrović“, „Plutos“ Vranje, „REKS“ hotel Beograd, „Dona Line“, Grnčarija „Stošić“ i vranjski slikari Irena Nikolić Micković i Mita Ristić.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: