Vranju plaketa za unapređenje ravnopravnosti na lokalnom nivou

Lokalne vesti - Sreda 16.11.2022 - 13:31

U organizaciji Poverenika za zaštitu ravnopravnosti, povodom Međunarodnog dana tolerancije, u Beogradu je održana konferencija pod nazivom „Pogled u budućnost – unapređenje bezbednosti žena i devojčica u ruralnim sredinama“.

Foto:vranje.org.rs Foto:vranje.org.rs
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković uručila je plakete opštinama i gradovima, koje se dodeljuju na osnovu rezultata u pogledu unapređenja ravnopravnosti na nivou lokalnih samouprava.
 
Ove godine, najbolje rezultate na izboru za „Opštinu/Grad jednakih mogućnosti“, postigli su Kragujevac, Ruma i Vranje. Plaketu je u ime Grada Vranja primila gradska većnica Danijela Milosavljević.
 
Skup je održan u saradnji sa Misijom OEBS u Srbiji, Agencijom Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena (UN Women) i ambasadom Kraljevine Norveške u Srbiji.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: