Vulin i Milenković o video nadzoru u Vranju

Lokalne vesti - Sreda 14.04.2021 - 12:30

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, u razgovoru sa gradonačelnikom Vranja Slobodanom Milenkovićem, izjavio je u utorak u Vranju da je "bezbednost građana primarni zadatak policije".

FOTO: MUP FOTO: MUP

- Ali je i odgovornost i zadatak svih nas.

Dobra saradnja između lokalne samouprave i policije ključ je većeg stepena bezbednosti i povećanja osećaja sigurnosti kod građana
- rekao je Vulin.

On je istakao da je sa gradonačelnikom Milenkovićem razgovarao "o lokalitetu za izgradnju nove zgrade za vatrogasno-spasilačku jedinicu, kao i o novim ulaganjima u postavljanje video-nadzora u okolini škola i na većim raskrsnicama, što će doprineti većoj bezbednosti građana".

Vulin se zahvalio gradonačelniku na pomoći koju je grad Vranje pružio u projektu izgradnje stanova za pripadnike službi bezbednosti.

On je istakao da je kroz taj projekat "država pokazala da o pripadnicima službi bezbednosti brine na poseban način".

Prema njegovim rečima, 105 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova već se uselilo u stanove koji su završeni u prvoj fazi iz
gradnje, dok je u toku zaključivanje ugovora za drugu fazu izgradnje.

- Cilj nam je da i na ovaj način, uz konstantan rast plata, poboljšamo materijalni položaj naših pripadnika i omogućimo im da reše svoje stambeno pitanje - zaključio je Vulin.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: