Zadnji trenutak za prijave u LAF

Lokalne vesti - Ponedeljak 19.06.2017 - 11:42

Građani Vranja slabo su zainteresovani za borbu protiv korupcije, sudeći barem prema prijavama koje su stigle komisijI koja je zadužena za formiranje Lokalnog antikorupcijskog foruma.

Prijavite se za LAF. Foto: Thinkstock Prijavite se za LAF. Foto: Thinkstock

Nenad Antić, koordinator za integritet lokalne samouprave, kaže da je za članstvo u LAF - u stiglo do sada 14 prijava.

- Očekivao sam više prijava, ali do petka je stiglo devet prijava, a nakon toga još pet.

Ne znam ostale detalje oko prijava, ko se prijavio i kog su profila ljudi koji su poslali svoje prijave, jer kao zamenik gradonačelnika na to nemam pravo
- podseća Antić.

Konkurs za članstvo u LAF - u ističe u ponedlejak 19. juna, pa Antić poziva sve Vranjance da iskoriste ovaj dan pošalju svoje prijave.

 

Zainteresovani kandidati treba da ispune odgovarajuće kriterijume, kao i da prilože motovaciono pismo i odgovore na pitanja zbog čega se prijavljuju, kako vide politiku borbe protiv korupcije i čime lično mogu doprineti rešavanju problema korupcije u društvu.

Komisija za izbor članova LAF - a će u roku od sedam dana od dana završetka javnog poziva utvrditi konačnu rang listu podnosioca prijava i predlog dostaviti Skupštini grada na usvajanje.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: