ZAHARIJEV sam protiv svih!

Lokalne vesti - Utorak 29.03.2016 - 09:21

Dugogodišnji predsednik opštine Bosilegrad i u više navrata republički poslanik DSS-a Vladimir Zaharijev osnovao je sopstvenu partiju, "To smo mi - Prirodni pokret", koja je već podnela listu za lokalne izbore.

Čovek iz naroda: Zaaharijev (u beloj trenerci) na terenu FOTO bosilegrad.org Čovek iz naroda: Zaaharijev (u beloj trenerci) na terenu FOTO bosilegrad.org

Praktično, ovim potezom Zaharijev je napustio DSS, ali o tome nije želeo da detaljnije govori.
 
Njegov nova stranka registrovana kao stranka bugarske nacionalne manjine, a sam Zaharijev predsednik je Nacionalnog saveta te zajednice u Srbiji.

Kako je Zaharijev rekao za juznevesti.com on se za ovaj korak odlučio jer smatra da sa brojnim pristalicama može da doprinese da država funkcioniše bolje i da se neke mere, koje je opština Bosilegrad sprovela, mogu primenjivati i na državnom nivou.

- Mi želimo da pomognemo, ne da bilo koga kritikujemo. DSS-u želimo sve najbolje, ali mi smo se odlučili da na izbore idemo samostalno -  rekao je Zaharijev za  juznevesti.com.

On je, tvrdi, čovek koji ima svoj obraz i kome je interes da pomogne ljudima, a program nove partije je, kaže, ono što se već primenjuje u Bosilegradu.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: